Bukuri Dhe Kujdes

Çfarë është Dita e Tokës? Gjithçka që duhet të dini!

Është Dita e Tokës, një ndër disa ditë të...

Si të gjeni ngjyrën e duhur të fondatinës

Fondatina është produkti i rrallë kozmetik që nuk doni të jetë edhe aq i dukshëm. Por ndonjëherë, pavarësisht përpjekjeve tuaja, ajo që duket si...

Spo gjeni rehat me vetullat? 5 Gabime qe po beni gjithe kohen e askush nuk jua thotë

Pasi bëhet një gabim, është e vështirë për të rregulluar trashësinë e vetullave apo harkun e përsosur. Një ekspert tregon hapat që duhet të ndiqni...

A janë të rrezikshme bojërat e flokëve?

Studimi i porositur nga National Institute of Health doli në përfundimin se gratë që përdorin rregullisht bojë flokësh kanë 8% më shumë shans të...

A është kjo e ardhmja e qerpikëve fals?

Të gjithë i duam qerpikët e gjatë. Ata i theksojnë më shumë sytë në një portret dhe i bëjnë ato të duken më të...
spot_imgspot_img

Subscribe

Popular articles

© 2022, Emathja.com. All rights reserved.